Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

cancel

MUL-T-LOCK GARRISON 666

12,00 €
S DPH

Výroba náhradného kľúča Garrison. Obojstranný jamkový kľúč z poniklovanej mosadze s plastovou hlavou a farebným rozlišovačom. Kľúč Garrison chránený patentom je počas platnosti patentu možné vyrobiť len po predložení bezpečnostnej karty Mul-T-lock Garrison . Pri objednávaní cez náš e-shop je potrebné poslať kópiu bezpečnostnej karty ako prílohu k objednávke.

Množstvo

Popis výrobku:

Výroba náhradného kľúča Garrison z originálnych polotovarov Multlock. K bezpečnostnej vložke štandardne dodávame 3 kľúče, visiace zámky sa dodávajú s 2 kľúčmi. Ďalšie kľúče sa objednávajú pri vložke ako kľúče naviac - tieto kľúče sa vyrábajú ako tovar na mieru. Obojstranný jamkový kľúč je z poniklovanej mosadze s plastovou hlavou a farebným rozlišovačom. Patentovo chránený kľúč Garrison je počas platnosti patentu možné vyrobiť len po predložení bezpečnostnej karty MulTlock Garrison . Pri objednávaní cez náš e-shop je potrebné poslať kópiu bezpečnostnej karty ako prílohu k objednávke. Odporúčame starostlivo uschovať bezpečnostnú kartu.  V našej predajni  garantujeme výrobu kľúčov z originálnych polotovarov MulTlock.

Súvisiace produkty

(Sú tu 11 ďalších produktov v rovnakej kategórii:)