Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

cancel

MUL-T-LOCK C- PRO / MLT 400

21,00 €
S DPH

Vyrobíme Vám ho *LEN* na základe bezpečnostnej karty.

Množstvo

Mul-T-Lock MTL™400 ponúka najlepšie riešenie zamykania vo svojej triede a zároveň poskytuje výnimočnú hodnotu. Môžete sa spoľahnúť na svetovo uznávané skúsenosti a odborné znalosti Mul-T-Lock, aby ste zaistili, že váš domov, majetok a rodina budú v bezpečí.

Uzamykací systém MTL™400 kombinuje svetovo preslávené skúsenosti a odborné znalosti spoločnosti Mul-T-Lock s jedinečnou patentovanou technológiou, vďaka čomu poskytuje mimoriadnu kvalitu a pokročilú ochranu.

Riešenie MTL™400 zahŕňa vyspelé technológie s dlhou životnosťou, ktoré odradia zlodeja a ochránia vás. Je pritom inteligentne navrhnuté tak, aby zodpovedalo vašim neustále sa vyvíjajúcim potrebám v oblasti zabezpečenia.

Vysoká odolnosť voči všetkým formám manipulácie so zámkom, kópie kľúčov je možné zhotoviť iba po predložení jedinečnej magnetickej karty oprávnenému zámočníkovi Mul-T-Lock, čo zaisťuje ďalšiu úroveň bezpečnosti systému, ktorý už tak poskytuje vynikajúce zabezpečenie.

MUL-T-LOCK  C- PRO / MLT 400 výroba originálneho kľúča.

Bezpečnostný kľúč MUL-T-LOCK s modrou plastovou hlavou.

Vyrobíme Vám ho *LEN* na základe bezpečnostnej karty.

AKO SAMOSTATNÝ POLOTOVAR NEPREDAJNÝ !!! LEN VYFRÉZOVANÝ !!!

Súvisiace produkty

(Sú tu 16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:)