Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

cancel
YALE YP3/31/123/1K cestovný vis. zámok čierný

YALE YP3/31/123/1K cestovný vis. zámok čierný

4,90 €
S DPH

YALE CESTOVNÍ ZÁMOK YP3/31/123/1 čierny

Visiaci zámok – vlastnosti: zinkové telo, pochrómovaný oceľový strmeň, dizajnový "klenot" – vrúbkovaný povrch tela zámku v imitácii kože zaručuje príjemné držanie a ovládanie zámku. Tlačidlo pre ľahké uvoľnenie zámku. Farba čierna

Množstvo

YALE CESTOVNÍ ZÁMOK YP3/31/123/1 čierny

Často používate rôzne brašne alebo kufríky, no necítite sa s nimi bezpečne? Tento problém za vás vyriešia zámky Yale, ktoré prichádzajú s radom cestovných zámkov na batožinu. Nielenže vám pomôžu maximálne zabezpečiť vašu batožinu proti otvoreniu, ale zároveň pôsobí ako veľmi elegantný doplnok vášho kufríka. Vďaka vrúbkovanému povrchu tela zámku, ktorý imituje kožu, si doprajete maximálne pohodlie pri nasadzovaní a skladaní zámku.

Kľúčové vlastnosti cestovného zámku Yale

  • Visiaci zámok Yale je elegantný bezpečnostný doplnok na vaše cesty
  • Dlhšia životnosť je zaručená zinkovým telom a oceľovým strmeňom
  • Čierne farebné vyhotovenie
  • Zámok disponuje odomykacím tlačidlom
  • Nastaviteľný kód

Technologické riešenie zámku Yale

Pre maximálnu jednoduchosť pri odstraňovaní zámku je Yale cestovný zámok opatrený tlačidlom pre jednoduché zloženie zámku. Nemusíte za nič ťahať a nastavovať, stačí len stlačiť. Dlhšiu životnosť zaručí pochrómovaný oceľový strmeň a zinkové telo.

AA000662
Nový produkt

Súvisiace produkty

(Sú tu 16 ďalších produktov v rovnakej kategórii:)