Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

cancel
STAK for clonning MAVIK universal car remote key

STAK for clonning MAVIK universal remote car key 433MHz universal chip KEYLINE

6 028,20 €
S DPH

STAK programovacie a klonovacie zariadenie pre cloning MAVIK universal remote car key 433MHz universal chip by KEYLINE ITALY

SKODA, VW, AUDI, SEAT, FIAT, PEUGEOT, CITROEN... fungujúci pre všetky stroje na pridávanie (klonovanie) autokľúčov do auta

STAK je zariadenie, ktoré dopĺňa automobilové riešenie Keyline o programovanie transpondérových kľúčov, bezdotykových kľúčov a diaľkových ovládačov a pre čítanie PIN kódov hlavných výrobcov automobilov na svete.

Množstvo

Vďaka širokému a neustále aktualizovanému zoznamu aplikácií, vrátane diagnostického pokrytia starostlivo navrhnutého pre najbežnejšie modely vozidiel, ktoré sú dnes k dispozícii, je STAK jedným z najjednoduchších samostatných programovacích nástrojov, ktoré sú v súčasnosti dostupné na trhu.

STAK je úplne oddaný svetu kľúčov, v skutočnosti je schopný zaručiť vysoko kvalitný výkon prostredníctvom užívateľsky prívetivého rozhrania a veľmi rýchlej prevádzky. Vývoj, ktorý zahŕňal partnerstvo medzi inováciou Keyline a pokročilou technológiou Abrites®, svetového lídra v automobilovej diagnostike, s cieľom ponúknuť vysoko profesionálne riešenie.

Užívateľsky prívetivé softvérové ​​rozhranie: prostredníctvom softvéru Keyline Cloning Tool vás STAK * prevedie krok za krokom operáciami predkódovania, načítaním PIN kódu a naprogramovaním kľúča od vozidla. Počnúc vyhľadávaním značiek MAKE, MODEL, YEAR sú všetky informácie potrebné na programovanie, vrátane polohy portu OBD, prístupné priamo zo softvéru.

Maximálna jednoduchosť, užívateľ môže naprogramovať kľúč od auta v niekoľkých jednoduchých integrovaných krokoch, čím sa celý proces výrazne zrýchli. Je tiež možné naprogramovať niekoľko diaľkových ovládačov v rovnakej relácii. Predkódovanie je riadené v dokonalej kombinácii so zariadeniami 884 Decryptor Mini** a 884 Decryptor Ultegra.

Flexibilné riešenie: Operácie STAK je možné aktivovať prostredníctvom systému virtuálnej meny KeyCoin pre ešte bezprostrednejšie použitie. Po nabití peňaženky KeyCoin si môžete vybrať, či zaplatíte za každú jednotlivú transakciu alebo si kúpite ročný programovací balík, vďaka čomu je Stak flexibilným zariadením, ktoré je vhodné pre všetky typy potrieb.

Praktické a pohodlné. STAK má veľmi funkčný dizajn, rovnako ako všetky produkty Keyline. Kompaktný a ľahko sa s ním manipuluje, dodáva sa s káblom USB pre efektívne používanie a maximálnu prenosnosť. STAK tiež podporuje všetky originálne diaľkové ovládače Keyline a diaľkové ovládače, ktoré vyzerajú ako.

MAVIK
Nový produkt

Súvisiace produkty

(Sú tu 14 ďalších produktov v rovnakej kategórii:)