Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

cancel
KEYLINE NINJA TOTAL

KEYLINE NINJA TOTAL

15 999,00 €
S DPH

Unikátny elektronický rezací stroj, ktorý umožňuje rezanie plochých jednostranných a obojstranných kľúčov, jamkových kľúčov a autokľúčov patentovo chránená technológia, ktorá je založená na kombinácii pohybu v troch osiach a dvoch výkonných motoroch.

Jeden motor je určený na rezanie plochých kľúčov a druhý ovláda frézu na rezanie laserových a jamkových kľúčov. Rýchly spôsob kopírovania a dekódovania plochých kľúčov, vďaka novej technológii dekódovacieho zariadenia s lineárnym pohybom dekódovania laserových a jamkových kľúčov pomocou elektrického kontaktu ľahké uchytenie kľúčov zaisťujú dve čeľuste. Jedná sa o štvorstrannú čeľusť pre ploché kľúče a unikátnu univerzálnu čeľusť C30 pre laserové a jamkové kľúče jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou odolnej dotykovej konzoly

Množstvo

FAB Versa 992 STROJ NA VÝROBU KĽÚČOV FAB

FLEXIBILITA

Možnosť rezania kópie kľúča podľa originálneho kľúča, priameho elektronického kódu alebo pomocou zaslaného dátového súboru. Vďaka zabezpečenej databáze kľúčov môže VERSA pracovať v samostatnom režime alebo spojenie so softvérom INSTACODE alebo PROMASTER.

DEKÓDOVANIE KĽÚČA

Vďaka unikátnemu elektronickému čítaciemu hrotu dokáže VERSA veľmi ľahko, rýchlo a presne dekódovať uzávery kľúčov.

RÝCHLOSŤ A PRECÍZNOSŤ

Vysoké otáčky vretena (28.000 ot./mim.) umožňujú vyrezanie kľúča v priebehu niekoľkých sekúnd pri vysokej presnosti. Na rezanie jamkových kľúčov dokáže VERSA vytvoriť trojrozmerné 3D rezy vďaka trojosovému interpolačnému režimu.

UPÍNACIE ČEĽISTI

VERSA BI992-I je vybavená 4 základnými čeľusťami, ktoré zaisťujú ľahké a presné upnutie jamkových a automobilových kľúčov. Konštrukcia čeľustí umožňuje jednoduchú výmenu a ich automatické nastavenie a identifikáciu.

GRAVÍROVANIE

Pomocou gravírovacej frézy je stroj Versa schopný s vysokou presnosťou gravírovať hlavy mosadzných, oceľových alebo hliníkových kľúčov. Softvér umožňuje gravírovať ako text, tak aj grafické logá podľa požiadaviek užívateľa.

INTEGRÁCIA

Inštalovaný softvér a databáza umožňujú jednoduchú aktualizáciu priamym pripojením k internetu alebo pomocou USB kľúča.

ÚDRŽBA

Špony sú po obrábaní zachytávané vo veľkej zásuvke, integrované do konštrukcie stroja.

NINJA-TOTAL
Nový produkt

Súvisiace produkty

(Sú tu 14 ďalších produktov v rovnakej kategórii:)